Cookie- og personvernpolicy

Behandling av personopplysninger – overholdelse av kontrakt

I forbindelse med kjøp hos oss har du oppgitt en rekke personopplysninger. Blant annet:
• Navn
• Adresse
• e-postadresse
• Telefonnummer
• Betalingsopplysninger

Disse personopplysningene bruker vi i forbindelse med ekspederingen av kjøp. Dette er nødvendig for at vi skal oppfylle vår del av handelen, samt i en begrenset periode etterpå for å påse at alt går som det skal. Så snart det ikke er bruk for disse opplysningene lenger, slettes de fra systemet vårt.
Hvis du har bestilt levering, vil opplysningene om ditt navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse overleveres til vårt spedisjonsfirma i forbindelse med levering av kjøpene.

Behandling av personopplysninger – samtykke

Hvis du har satt kryss i boksen ”ja takk til nyhetsbrev”, behandler vi din e-postadresse og opplysningene om kjøpet/din registrering hos oss, inntil det ikke lenger er relevant. Det vil i praksis si inntil du gjør oss oppmerksom på at du ikke lenger ønsker å motta e-postmeldinger fra oss.
Du kan alltid trekke tilbake ditt samtykke. Det kan du gjøre ved å bruke lenken nederst i e-postmeldingene fra oss eller ved å kontakte oss direkte via e-post og opplyse at du ikke lenger ønsker å motta våre nyhetsbrev.

Datasikkerhet

Uansett om vi behandler dine personopplysninger for å overholde en kontrakt eller på bakgrunn av ditt samtykke, vil vi alltid behandle personopplysningene trygt og konfidensielt i samsvar med gjeldende lovgivning, herunder personvernforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine opplysninger vil kun bli brukt til formålet de er innhentet for og blir slettet når formålet er oppfylt eller de ikke lenger er relevante. Vi bruker tredjeparter til behandling av dine betalingsopplysninger og til håndtering av dine kjøp via CRM-systemet vårt. Vi har inngått databehandleravtaler med disse databehandlerne. Dette er vår garanti for at de overholder gjeldende regler om beskyttelse av dine personopplysninger.

Opplysning, innsigelse, endring, dataportabilitet og sletting

Du kan alltid kontakte oss for å få opplyst hvilke av dine personopplysninger vi sitter på. Dette kan skje ved henvendelse til

Monni
CVR-nr.: 39352982
Frejasvej 39
8600 Silkeborg
Tlf.: +45 81405125
E-post: jannicksylvesttroelsen@gmail.com

Hvis det er feil i våre opplysninger, kan du alltid be om å få dem korrigert slik at de blir korrekte. Du har også rett til å få utlevert opplysningene i et vanlig format (dataportabilitet). Ved ønske om endring eller dataportabilitet, er du også hjertelig velkommen til å skrive til oss på ovennevnte e-postadresse.
Hvis du ikke ønsker at vi skal behandle dine personopplysninger lenger, eller at vi skal begrense behandlingen av dine personopplysninger, kan du også sende en anmodning om det til ovennevnte e-postadresse.
Dine opplysninger (unntatt e-postadresse i forbindelse med andre relevante opplysninger du eventuelt har gitt samtykke til behandling av for å motta tilbud) vil bli slettet 6 måneder etter at du har mottatt varen/tjenesten.
Hvis du ønsker å tilbaketrekke samtykket til behandling av din e-postadresse (slik at vi kan sende deg nyhetsbrev og relevante tilbud), kan du når som helst gjøre det ved å trykke på en lenke i hvert enkelt nyhetsbrev. Hvis du ønsker å klage over vår behandling av dine personopplysninger, kan du rette klagen til Datatilsynet på adressen Borgergade 28, 5., 1300 København, telefon 33 19 32 00, e-post: dt@datatilsynet.dk.

Cookiepolicy

Kontaktinformasjon/utgiver

Monni
CVR-nr.: 39352982
Frejasvej 39
8600 Silkeborg
Tlf.: +45 81405125
E-post: jannicksylvesttroelsen@gmail.com

Introduksjon – til deg som besøker oss

Hos Monni anvender vi cookier (informasjonskapsler) på hjemmesiden vår for å gi deg en bedre opplevelse og gjøre det enklere for deg å finne fram på hjemmesiden.
Cookier er et litt kompleks begrep, men enkelt forklart er det små ‘programmer’ som innhenter data om dine bevegelser på en gitt hjemmeside. Vi bruker dem for å gjøre brukeropplevelsen bedre, bl.a. ved å kunne se hvor mange besøk det har vært på hjemmesiden og hvor mange undersider som besøkes. Der er mange steder man kan benytte cookier når man administrerer en hjemmeside.

I tillegg samler vi også inn data fra hjemmesiden vår. Hvis du for eksempel fyller ut et kontaktskjema, lagrer vi disse dataene slik at vi kan bruke dem etter hensikten: for å kunne ta kontakt med deg igjen.

GDPR/personvernforordningen trådte i kraft 25. mai 2018, og vi gjør vårt ytterste for å etterleve denne og sikre at dataene dine kun blir brukt til det du har gitt oss samtykke til.

Vi prøver derfor å være så transparente vi kan for å gi deg et godt innblikk i hvordan vi innhenter data og hvordan vi håndterer dem.

Det er viktig å understreke at du alltid er velkommen til å skrive til oss hvis du har spørsmål om vår cookie- og personvernpolicy.

Hva vi innhenter

Vi innhenter kun data som du selv gir samtykke til når du besøker hjemmesiden vår.

Vi kan be deg om:
• “Personlige data” – det vil si data som kan identifisere deg som person, eller som kan være unike for deg. Det kan være navnet, e-postadressen eller telefonnummeret ditt.
• “Annen informasjon” – det kan for eksempel være ditt firmanavn, bransjen du jobber i eller hvilken nettleser du har brukt for å besøke hjemmesiden vår.
• Vi innhenter i utgangspunktet ikke “følsomme data”. Dette vil si data rundt personlige holdninger, religiøse overbevisninger, rase eller etnisitet osv. Hvis vi skulle gjøre dette, vil vi gjøre deg uttrykkelig oppmerksom på det før du utleverer slike data.

Hvordan vi innhenter disse dataene

Vi innhenter data på to forskjellige måter: direkte og indirekte.

Direkte adgang til dine data gir du oss for eksempel:
• Hvis du fyller ut et skjema på hjemmesiden vår (uansett skjema vil dataene kun bli lagret i en avgrenset periode)
• Hvis du skriver til oss via en eventuell chattetjeneste på hjemmesiden
• Hvis du svarer på undersøkelser eller lignende fra oss

Indirekte innhenter vi automatisk data når du besøker hjemmesiden vår. Den første gang du besøker hjemmesiden vår (og mange andre hjemmesider), sier du “OK” til at vi kan bruke cookier. Disse cookiene bidrar til å innhente data om bevegelsene dine på hjemmesiden samt tjenester. Det kan for eksempel være:
• Trafikkdata (digital)
• Lokasjon
• Nettleser

Slike data kan ikke identifisere deg som person, men gjør at vi kan vite hvor mange besøkende vi har på hjemmesiden vår, hvor mange som har tatt kontakt eller har foretatt et kjøp, for å føre statistikk.

Vi kan ikke identifisere enkeltpersoner med disse dataene, og de blir automatisk overført til et program som heter “Google Analytics”. Du kan lese mer om det her: Google Analytics

Hvis du skulle ønske å vite hvilke cookier vi (og andre) bruker, finner du retningslinjer for forskjellige nettlesere her: Håndtere cookier

Hvis du vil vite hvilke cookier som ofte brukes, kan du se mer på danskemedier.dk

Hvorfor/hvordan vi bruker informasjonen vi innhenter

Der kan være mange årsaker til hvorfor og hvordan vi bruker dataene vi innhenter. Her er noen årsaker.

  • For å skape en bedre opplevelse på hjemmesiden vår. Det kan hende vi kikker på hvordan du beveger deg på hjemmesiden. Deretter kan vi oppdatere den slik at det blir enklere for deg å finne fram.
    • Det kan være for å vise deg markedsføring for et av våre produkter på et annet tidspunkt eller medium. Det kan også være motsatt – å utelukkedeg fra markedsføringen hvis du allerede har kjøpt produktet vårt.
    • For å kunne svare på dine henvendelser.
    • For å vite hvor mange daglige, månedlige og årlige besøkende vi har på hjemmesiden.

Det er veldig mange årsaker til at vi innhenter data, og i bunn og grunn er det for å prøve å gjøre virksomheten bedre, slik at vi stadig kan styrke opplevelsen for våre kunder/besøkende på hjemmesiden.

Få adgang til, redigere og slette dataene dine

Du er alltid velkommen til å kontakte oss og få greie på hvilke former for data vi har om deg og eventuelt få dem slettet hvis du ønsker dette.

Vi har skrevet dette for å være så transparente som mulig om dataene vi innhenter via hjemmesiden vår, og vi håper at det har gitt deg god innsikt i hvorfor og hvordan vi bruker dataene vi innhenter via hjemmesiden.

Vi passer godt på dataene dine og vil aldri finne på å dele eller selge dem.